Incident bizar într-un Boeing 777. Un pasager s-a îmbarcat „normal”, apoi a deschis o ușă și a căzut din avion

Incident bizar într-un Boeing 777. Un pasager s-a îmbarcat „normal”, apoi a deschis o ușă și a căzut din avion
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2024

Un incident ciudat a avut loc la bordul unui zbor operat de compania Air Canada. Aeronava programată să zboare luni de la Toronto la Dubai a avut o întârziere de șase ore după ce un pasager ce tocmai se îmbarcase a deschis o altă ușă a avionului și a căzut pe pistă, relatează Global News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul, un Boeing 777, se afla pe pista de pe Aeroportul Internațional Pearson din Toronto și se pregătea de decolare când a avut loc incidentul, scrie Hotnews.ro.

ULTIMA ORĂ Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA a aprobat 11 fonduri tranzacționate la bursă pe bitcoin. Jocul poate fi schimbat CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA a aprobat 11 fonduri tranzacționate la bursă pe bitcoin. Jocul poate fi schimbat

Air Canada a confirmat pentru Global News că în momentul în care pasagerii urcau, o persoană „care se îmbarcase în mod normal", a deschis o ușă de pe partea opusă a avionului, în loc să se ducă la locul său, în timp ce aeronava se afla la poartă.

Pasagerul s-a rănit după ce a căzut pe pistă, iar serviciile de urgență și autoritățile au fost chemate la fața locului.

Air Canada spune că zborul, care era programat să transporte 319 pasageri, a plecat cu o întârziere de aproape șase ore față de program, ca urmare a incidentului.

„Putem confirma că au fost respectate toate procedurile noastre aprobate de îmbarcare și de operare în cabină", a precizat Air Canada într-un comunicat.

Poliția din Peel a declarat pentru Global News că a primit un apel luni seară în jurul orei 21.00.

BlackRock, cel mai mare manager de active din lume, concediază sute de angajați CITEȘTE ȘI BlackRock, cel mai mare manager de active din lume, concediază sute de angajați

„În urma investigației, s-a stabilit că individul a suferit o criză când a avut loc incidentul și a suferit răni relativ minore în urma căderii pe pistă", a declarat poliția.

Poliția spune că bărbatul a fost reținut de ofițeri și a fost dus la un spital pentru a primi tratamentul necesar.

Air Canada a declrat că va continua să investigheze incidentul.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing 777
avion
air canada