Infotrafic: Două autostrăzi, 30 de drumuri naționale și zeci de drumuri județene, închise; traficul aerian, feroviar și naval, afectat de vremea rea

Infotrafic: Două autostrăzi, 30 de drumuri naționale și zeci de drumuri județene, închise; traficul aerian, feroviar și naval, afectat de vremea rea

Sursa foto: Ciprian Sterian / News.ro

scris 27 feb 2018

Două autostrăzi, 30 de drumuri naționale și 41 de drumuri județene sunt închise, marți, din cauza vremii nefavorabile. De asemenea, a fost perturbat traficul feroviar, cel aerian și cel naval din cauza zăpezii și a viscolului, anunță Centrul Infotrafic.

POtrivit Infotrafic, marți, în întreaga țară sunt închise două autostrăzi, 30 de drumuri naționale și 41 de drumuri județene, dar și 7 drumuri comunale, scrie News.ro.          

Astfel, circulația este oprită pe A2 București – Constanța și A 4 Ovidiu – Agigea, dar și pe trei drumuri naționale din Teleorman (DN 65 E Roșiorii de Vede–Furculești, DN 51 Alexandria-Izvoarele,  DN 65A pe tronsoanele Turnu Măgurele – Roșorii de Vede și Scrioaștea – Dobrotești), toate cele șapte drumuri naționale din Călărași (DN 41, pe tronsonulCăscioarele-Chirnogi – Oltenița, DN 3, pe tronsonul Brănești – Cuza Vodă, DN 3A, pe tronsonul Lehliu– Fetești, DN 21, pe tronsonul Drajna– Călărași, DN 3B, pe tronsonul Călărași – Fetești, DN 4, pe tronsonul Frumușani – Oltenița, DN 31, pe tronsonul Mănăstirea – Cuza Vodă), trei drumuri naționale din Giurgiu (DN 5, pe tronsonul 1 Decembrie – Giurgiu, DN 5 A, pe tronsonul Falaștoaca – Izvoarele, DN 41, pe tronsonul Dăița– Căscioarele), șapte drumuri din județul Constanța (DN 3, pe tronsonulMurfatlar – Ostrov, DN 2A, pe tronsonul kilometric 127 – 196 Hârșova – intrare Ovidiu, DN 3C, pe tronsonul Constanța – Ovidiu, DN 22 C, pe tronsonul Murfatlar – Cernavodă, DN 38, pe tronsonul Agigea– Negru Vodă, DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazul, DN 22A Hârșova – Saraiu), patru din județul Tulcea (DN 22, pe tronsonul Baia –limita cu jud. Constanța, DN 22A, pe tronsonul Cataloi – limita cu județul Constanța, DN 22 D, pe tronsonul Horia– Ciucurova – Două Cantoane, DN 22F, pe tronsonul vIzvoarele – Nalbant), patru în Ialomița (DN 21, pe tronsonul Slobozia – Drajna, DN 3A, pe tronsonul Drajna– Fetești, DN 2A, pe tronsonul Urziceni – Giurgeni,  DN 3B, pe tronsonul Fetești – Chirana), două în județul Vrancea (DN 2N, pe tronsonul Bogza- Dumbrăveni, DN 23B, pe tronsonul Măicănești – Ciorăști).

Zboruri Tarom de la Iași către Cluj-Napoca și Timișoara, de la sfârșitul lunii martie CITEȘTE ȘI Zboruri Tarom de la Iași către Cluj-Napoca și Timișoara, de la sfârșitul lunii martie

De asemenea, sunt închise 41 de drumuri județene din județele Teleorman, Dolj, Olt, Giurgiu – 5, Constanța, Tulcea și Călărași, dar și șapte drumuri comunale.

În plus, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a impus restrictii de tonaj, pentru mașinile mai mari de 7,5 tone pe DN 11 pe tronsonul Brețcu –Oituz și DN 5 B pe tronsonul Bălănoaia – Ghimpați și pentru mașinile mai mari de 3,5 tone pe două drumuri din județul Giurgiu.

Infotrafic anunță, de asemenea, că traficul feroviar, naval și aerian este afectat din cauza vremii.

Astfel, sunt anulate 85 de trenuri și 15 curse aeriene, iar Aeroportul Kogălniceanu din Constanța a fost închis.

Tot în județul Constanța sunt închise în continuare porturile Constanța Nord, Constanța Sud Agigea, Midia și Mangalia. De asemenea, în județul Tulcea, a fost închisă Bara Sulina.

În județul Teleorman, punctele de trecere a frontierei cu bacul Turnu Măgurele – Nikopol și Zimnicea – Svishtov au fost închise, din cauza vântului puternic.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumuri inchise
infotrafic