Italienii care își cumpără o bicicletă nouă vor primi 500 de euro de la Guvern

Italienii care își cumpără o bicicletă nouă vor primi 500 de euro de la Guvern
scris 12 mai 2020

Guvernul italian vine în sprjinul persoanelor care își cumpără o bicicletă sau un scooter electric nou, sau se abonează la serviciile de bike sau scooter sharing, printr-o subvenție de 70% din prețul de cost, suma maximă de care va beneficia o persoană fiind plafonată la 500 de euro, transmite DPA.

Ministrul italian al Transporturilor, Paola De Micheli, a anunțat luni că măsura va fi inclusă în viitorul pachet de stimulare a economiei, în valoare de 55 miliarde de euro. Într-o conferință cu jurnaliștii străini, Paola De Micheli a spus că decretul guvernamental va fi aprobat în zilele următoare, scrie Agerpres.

Avianca, a doua mare companie aeriană din America Latină, a solicitat intrarea în faliment din cauza coronavirusului CITEȘTE ȘI Avianca, a doua mare companie aeriană din America Latină, a solicitat intrarea în faliment din cauza coronavirusului

Subvenția guvernamentală va fi limitată însă pentru rezidenții unor orașe mari, cu cel puțin 50.000 de locuitori, și este destinată să sprijine mobilitatea verde a Italiei în perioada de după eliminarea măsurilor de izolare.

Ministrul italian al Transporturilor a subliniat că din cauza cerințelor privind respectarea distanței sociale, mai puțini oameni vor putea să utilizeze autobuzele și trenurile, ceea ce îi va forța să ia în considerare modalități alternative pentru a face naveta, precum bicicleta.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
italia
biciclete