Producătorii auto francezi trebuie să readucă producția în țară, în schimbul ajutorului de stat

Producătorii auto francezi trebuie să readucă producția în țară, în schimbul ajutorului de stat
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2020

Producătorii auto francezi trebuie să readucă o parte mai mare din producție în Franța, în schimbul sprijinului guvernamental pentru industria auto care se confruntă cu dificultăți, a declarat luni ministrul de Finanțe, Bruno Le Maire, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oficialul francez a anunțat că va avea săptămâna aceasta întâlniri cu directorii din industria auto franceză legate de planul de redresare, care este așteptat la finalul lunii august sau începutul lui septembrie, scrie Agerpres.

Avianca, a doua mare companie aeriană din America Latină, a solicitat intrarea în faliment din cauza coronavirusului CITEȘTE ȘI Avianca, a doua mare companie aeriană din America Latină, a solicitat intrarea în faliment din cauza coronavirusului

"Suntem pregătiți să vă ajutăm, suntem pregătiți să îmbunătățim subvențiile pentru achiziționarea mașinilor noi, suntem gata să analizăm cum putem îmbunătăți productivitatea voastră la facilitățile de producție din Franța", a declarat Le Maire la postul de radio BFM. Acesta a adăugat: În schimb care va fi planul vostru de relocare? Acesta este modul în care vom construi o industrie auto mai puternică".

viewscnt
Afla mai multe despre
bruno le maire
prodicatori auto