Mandatul lui Vasile Boicu la conducerea Romaero a fost prelungit patru luni

Mandatul lui Vasile Boicu la conducerea Romaero a fost prelungit patru luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2020

Consiliul de Administrație Romaero București, companie de stat specializată în producție, servicii și cercetare-dezvoltare în domeniul aeronauticii pentru aeronave civile și militare de pasageri sau cargo, a decis să-i acorde un mandat de director general pentru patru luni lui Vasile Boicu, care fusese numit luna trecută director general provizoriu al companiei, pentru 30 de zile, după ce mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea societății a încetat pe 10 aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Prin Decizia nr. 18/5 mai 2020, Consiliul de Administtrație a decis acordarea lui Vasile Boicu a unui mandat de director general cu durata de patru luni, începând cu data de 11 mai 2020, care va putea înceta oricând înainte de împlinirea termenului în cazul numirii unui director general în condițiile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare", se precizează într-un anunț transmis de companie Bursei de Valori București (BVB).

Uber declanșează disponibilizări CITEȘTE ȘI Uber declanșează disponibilizări

Vasile Boicu fusese numit luna trecută director general provizoriu al companiei, pentru 30 de zile, după ce mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea societății a încetat pe 10 aprilie. Boicu a mai ocupat în trecut postul de director general adjunct al companiei, scrie News.ro.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, Energie și Mediului de afaceri, are o valoare de piață de 152,84 milioane lei.

Compania are circa 940 de salariați.

Romaero estimează pierderi de 25,11 milioane lei pentru 2019, la venituri totale de 490,43 milioane lei, potrivit bugetului de venituri și cheltuieli rectificat aprobat de acționari.

viewscnt
Afla mai multe despre
vasile boicu
romaero