Mercedes va trebui să repare pe cheltuiala proprie câteva mii de autoturisme

Mercedes va trebui să repare pe cheltuiala proprie câteva mii de autoturisme
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 aug 2022

Constructorul german Mercedes-Benz va trebui să repare pe cheltuiala proprie câteva mii de autoturisme produse în intervalul 2020 – 2021, din cauza unor defecte ale cablajelor mașinii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mercedes-Benz C-Class, modelul de clasă medie al mărcii premium din Stuttgart, este obiectul unei rechemări solicitate de KBA, autoritatea federală germană pentru transport, din cauza unei arhitecturi greșite a cablajelor care conectează unitatea computerizată de control a motorului.

Polițiștii au dat 34 de amenzi șoferilor care au blocat circulația pe Transfăgărășan CITEȘTE ȘI Polițiștii au dat 34 de amenzi șoferilor care au blocat circulația pe Transfăgărășan

Sunt vizate 8.712 autovehicule fabricate între luna octombrie 2020 și luna decembrie 2021, mașini despre care KBA spune că au cablajul montat prea aproape de capotă și pot fi deteriorate de frecare cu metalul. Mașinile pot înregistra, din acest motiv, o pierdere a controlului asupra motorului, care va conduce la încetinire și chiar oprirea mașinii.

Proprietarii vehiculelor, dintre care doar aproximativ 2.800 sunt în Germania, vor fi anunțați de companie să se prezinte într-un service autorizat, pentru o verificare a cablajului și, eventual, o înlocuire a acestuia.

Modelul Mercedes-Benz C-Class a mai fost obiectul unei rechemări, pentru mașinile fabricate în 2020, în luna septembrie, din cauza unor probleme ale senzorului de impact, al cărui conector risca să se desprindă din cauza vibrațiilor.

Toyota anunță o posibilă creștere a producției față de planurile anterioare CITEȘTE ȘI Toyota anunță o posibilă creștere a producției față de planurile anterioare

Tot luna aceasta, modelul C Class, împreună cu alte modele ale mărcii (CLA, GLA, GLE/GLS, A-Class, AMG GT, E-Class, S-Class Coupe/convertible, S-Class) au făcut obiectul unei rechemări pentru posibile defecțiuni ale sistemului de injecție a carburantului sub presiune, care conduceau la o putere redusă a motorului sau chiar la oprirea acestuia.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes
rechemare c class