Metrorex are un nou Director General

Metrorex are un nou Director General
scris 2 iul 2019

Consiliul de Administrație al Metrorex l-a numit pe Marin Aldea ca director interimar, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni.

Acesta îl înlocuiește în funcția de director general pe Dumitru Șodolescu, al cărui mandat expiră astăzi.

Circulația vehiculelor care emit cele mai multe noxe, interzisă la Paris și în împrejurimi CITEȘTE ȘI Circulația vehiculelor care emit cele mai multe noxe, interzisă la Paris și în împrejurimi

Marin Aldea are o experiență de 28 ani în cadrul Metrorex, de 17 ani deținând funcții de conducere. A mai fost director general în perioada decembrie 2015 – noiembrie 2017.

Este absolvent al Universității Politehnică București, având calificare de inginer și diplomă de economist, cu specializarea Finanțe-Contabilitate. Totodată, deține un master cu specializare în Managementul întreprinderilor de Servicii Publice.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metrorex
marin aldea