Mii de autorizații taxi scoase spre atribuire în București

Mii de autorizații taxi scoase spre atribuire în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2024

Primăria Capitalei a lansat procedura de atribuire a unui număr de 3.780 de autorizații taxi, dintre care 80 vor fi alocate pentru autovehiculele special adaptate transportului persoanelor cu dizabilități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Procedura de atribuire se va desfășura în patru etape succesive, la interval de patru luni.

VIDEO - STB scoate pe traseu un tramvai vechi de peste 30 ani, acum refăcut CITEȘTE ȘI VIDEO - STB scoate pe traseu un tramvai vechi de peste 30 ani, acum refăcut

”S-a luat decizia atribuirii etapizate pentru ca cetățenii interesați să devină transportatori autorizați pentru transportul persoanelor în regim taxi, condiție necesară participării la procedurile de atribuire, să aibă timpul necesar pentru îndeplinirea tuturor condițiilor de participare (dobândire formă juridică transportator, achiziționare auto, constituire dosar, etc)”, mai arată Primăria Capitalei.

Potrivit instituției, ”solicitările pentru înscrierea la prima etapă a procedurii de atribuire se pot depune la Registratura Primăriei Municipiului București din B-dul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5, până pe data de 20.05.2024”, scrie News.ro.

Taximetriștii din capitală au declanșat recent proteste, în mai multe zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxi
primăria capitalei