Ninsori abundente în nord-estul SUA. Aproape 2.500 de curse aeriene au fost anulate

Ninsori abundente în nord-estul SUA. Aproape 2.500 de curse aeriene au fost anulate
scris 8 mar 2018

Nord-estul Statelor Unite a fost afectat miercuri de un nou val de căderi abundente de zăpadă, care au provocat anularea a aproximativ 2.500 de curse aeriene, accidente rutiere și întreruperi ale aprovizionării cu electricitate pentru mii de familii, informează AFP.

Aproape 550 de curse aeriene - reprezentând 42% din totalul prevăzut - care decolau sau aterizau pe aeroportul internațional JFK au fost anulate până la ora locală 19.00 (00.00 GMT, n.r.), 700 de curse - reprezentând 55% din total - pe aeroportul internațional Newark și alte 700 de curse (60%) pe aeroportul LaGuardia, care asigură majoritatea zborurilor spre destinațiile americane, potrivit site-ului FlightAware, specializat în monitorizarea traficului aerian, scrie Agerpres.

Comisia Europeană pledează în favoarea introducerii unei taxe rutiere urbane CITEȘTE ȘI Comisia Europeană pledează în favoarea introducerii unei taxe rutiere urbane

Aeroporturile din Boston și Philadelphia au fost la rândul lor afectate, ratele de anulare variind între 20% și 30%.

Școlile publice din New York, dar și tribunalele și serviciile publice, au rămas închise.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
new york
sua
zapada
zboruri anulate