Nissan reduce drastic cheltuielile, în urma scăderii vânzărilor și a profitului

Nissan reduce drastic cheltuielile, în urma scăderii vânzărilor și a profitului
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2019

Nissan le-a cerut directorilor să scadă cheltuielile care nu sunt esențiale deoarece producătorul auto nipon se confruntă cu declinul vânzărilor și al profitului, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai probabil, programul de reducere a cheltuielilor va continua și după anul financiar ce se va încheia la 31 martie 2020. Directorii vor renunța la deplasările și întâlnirile care nu sunt necesare și nu vor mai primi bonusuri pentru vânzări "pentru a economisi fiecare yen", au precizat sursele citate de Agerpres.

VIDEO Un avion al companiei Bek Air a pierdut altitudine în timpul decolării și s-a lovit de o clădire. Mai mulți morți și răniți CITEȘTE ȘI VIDEO Un avion al companiei Bek Air a pierdut altitudine în timpul decolării și s-a lovit de o clădire. Mai mulți morți și răniți

Decizia vine după Nissan a anunțat că angajații din SUA vor fi în șomaj tehnic în perioada 2-3 ianuarie. Vânzările Nissan pe piața americană au scăzut semnificativ, iar angajații companiei nu vor mai călători în Statele Unite, susțin sursele, care dau asigurări că firma deține suficiente lichidități.

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan