Nissan va investi 725 milioane de dolari în noua divizie de vehicule electrice a Renault

Nissan va investi 725 milioane de dolari în noua divizie de vehicule electrice a Renault
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2023

Producătorul auto nipon Nissan Motor va investi probabil aproximativ 100 miliarde de yeni (725 milioane de dolari) în Ampere, noua divizie de vehicule electrice a grupului francez Renault, a anunțat vineri publicația Yomiuri, ceea ce potențial ar îndepărta un obstacol în calea discuțiilor pentru reechilibrarea alianței lor de două decenii, transmite Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania din Japonia a stabilit joi condițiile contractului pentru revizuirea parteneriatului cu Renault și a ajuns la un acord cu partenerul său francez privind nivelul investiției în Ampere, susține Yomiuri.

Incident la o uzină de îmbogățire a uraniului din Rusia, un tehnician a fost ucis CITEȘTE ȘI Incident la o uzină de îmbogățire a uraniului din Rusia, un tehnician a fost ucis

Un purtător de cuvânt al Nissan a precizat că discuțiile privind contractul, inclusiv nivelul investiției, nu au fost încă finalizate.

"Discuțiile au loc între cele două companii, dar încă nu s-a ajuns la un acord", a explicat oficialul nipon.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault nissan
renault mașini electrice