Noi rute Wizz Air din Cluj-Napoca: Malta, Larnaca și Stockholm

Noi rute Wizz Air din Cluj-Napoca: Malta, Larnaca și Stockholm
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2017

Wizz Air, liderul pieței transportului aerian de pasageri din România, va începe în această săptămână trei noi rute din Cluj-Napoca, spre Malta, Larnaca și Stockholm.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320ceo, cu 180 de locuri, și Airbus A321ceo, cu 230 de locuri.

”Ca și compania aeriană locală a orașului, Wizz Air caută mereu să își extindă rețeaua și să furnizeze oportunități de călătorie cu adevărat accesibile alături de servicii excelente la bord pentru și mai mulți pasageri. Săptămâna aceasta, lansăm trei rute noi mult așteptate spre Malta, Larnaca și Stockolm de pe aeroportul din oraș, ce vor fi destinații perfecte de vacanță pentru pasagerii noștri. Echipajul nostru dedicat așteaptă să îi întâmpine la bordul aeronavelor pe pasagerii frecvenți, dar și pe cei aflați la primul zbor WIZZ, pe toate cele 35 de destinații disponibile din Cluj-Napoca!”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Porsche a anunțat bonusul anual pentru angajați, în urma negocierilor cu sindicatele: un record de 9.111 euro CITEȘTE ȘI Porsche a anunțat bonusul anual pentru angajați, în urma negocierilor cu sindicatele: un record de 9.111 euro

Wizz Air a transportat peste 5,5 milioane de pasageri la nivel național în 2016, o creștere de 23% față de aceeași perioadă din 2015. Wizz Air a deschis două noi baze pe parcursul anului trecut, la Iași și la Sibiu, și a adăugat două noi aeroporturi, Satu Mare și Suceava, rețelei din România, care este acum compusă din zece aeroporturi,

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 79 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 138 de destinații din 40 de țări.

Pe piața din România, principalii concurenți ai Wizz Air sunt Blue Air, Tarom, Ryanair și Lufthansa.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
avion
rute