Nou șef al Airbus în România

Nou șef al Airbus în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2019

Georges Durdilly, în vârstă de 60 de ani, a fost numit șeful Airbus în România, înlocuindu-l în această poziție pe Serge Durand, retras la pensie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Georges Durdilly, va reprezenta grupul Airbus în relația cu autoritățile și partenerii și va sprijini dezvoltarea operațiunilor comerciale", arată un comunicat transmis News.ro.

Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion CITEȘTE ȘI Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion

Georges Durdilly va avea ca prioritate creșterea prezenței pe piața locală. El va fi de asemenea directorul general al Airbus Helicopters România,

Fost pilot de elicopter militar al Armatei Franceze, cu un masterat în Electronic and Data Processing Engineering, acesta s-a alăturat grupului Airbus în urmă cu zece ani, deținând diverse roluri de management în companie. În ultimii cinci ani, el a fost, în cadrul Airbus Helicopters, șeful NH90 (elicopter militar) Programme Support Office și director adjunct NH90 Product Support în cadrul NH Industries.

"Airbus colaborează de aproape 50 de ani cu România și sunt onorat să am oportunitatea de a contribui în continuare la acest parteneriat solid și de durată", a spus Georges Durdilly, care a adăugat că România se află într-un moment-cheie în procesul de modernizare a echipamentelor sale militare, în special în ceea ce privește elicopterele.

Grupul Airbus este prezent în România cu trei divizii: Airbus Helicopters, Airbus Defence and Space și Premium Aerotec, deținută integral de Airbus.

Airbus este lider în aeronautică, spațiu  și servicii conexe. În 2018, a generat venituri de 64 miliarde de euro și a avut aproximativ 134.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
georges durdilly
airbus
serge durand