O companie aeriană din Danemarca ar putea plăti despăgubiri unui câine după ce zborul său a fost anulat

O companie aeriană din Danemarca ar putea plăti despăgubiri unui câine după ce zborul său a fost anulat
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2020

O companie aeriană regională daneză ar putea plăti despăgubiri unui câine după ce zborul spre Italia în care acesta trebuia să se îmbarce a fost anulat, a informat Autoritatea pentru Transport Daneză (DAT), citată de DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Câinele, pe nume Jack, urma să ia un zbor de dimineață între Palermo și Lampedusa, pe 14 ianuarie, alături de proprietarii săi, însă cursa a fost anulată din motive tehnice, astfel că aceștia din urmă au depus o cerere de despăgubire, scrie Agerpres.

PNL vrea transport public gratis la Iași, pentru a reduce poluarea, dar și pentru fluidizarea traficului CITEȘTE ȘI PNL vrea transport public gratis la Iași, pentru a reduce poluarea, dar și pentru fluidizarea traficului

Proprietarii lui Jack au primit 250 de euro fiecare sub auspiciile reglementărilor europene privind despăgubirile pentru zboruri pe distanță mică, de sub 1.500 de kilometri, însă, în prezent solicită aceeași sumă pentru Jack, al cărui bilet a costat 27 de euro.

Legislația UE care reglementează despăgubirile pentru pasagerii care se confruntă cu întârzieri sau anulări ale zborurilor nu specifică și dacă aceste compensații sunt destinate exclusiv oamenilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
zbor anulat
despagubiri caine