O cursă Ryanair pe ruta București-Milano a întârziat peste trei ore din cauza unei mănuși

O cursă Ryanair pe ruta București-Milano a întârziat peste trei ore din cauza unei mănuși
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2017

Un avion al companiei Ryanair a decolat cu o întârziere de peste trei ore, pe ruta București (Henri Coandă) - Milano (Bergamo), din cauză că lipsea o mănușă specială folosită de pilot în cazul unui incendiu, au declarat surse avizate pentru News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până la ora redactării acestui articol, reprezentanții Ryanair nu au dat niciun răspuns la solicitarea venită din partea News.ro.

Întârzierea a fost semnalată și pe Facebook de rude ale călătorilor.

”Este vorba de o mănușa specială, folosită de pilot în cazul unui incendiu, fără de care avionul nu poate decola. Au fost obligați să aducă mănușa din altă parte”, au explicat sursele consultate de News.ro.

Tesla a început anul cu vânzări și producție trimestriale record CITEȘTE ȘI Tesla a început anul cu vânzări și producție trimestriale record

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul aeroportului, o cursă Ryanair, care trebuia să decoleze la ora 7:45 de pe Henri Coandă, cu destinația Milano (Bergamo), a decolat la ora 11:27. Pasagerii au fost evacuați din avion și au așteptat aducerea mănușii în aeroport, potrivit surselor consultate de News.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair