O​rașul din România în care trotinetele electrice vor fi interzise în anumite zone

O​rașul din România în care trotinetele electrice vor fi interzise în anumite zone
scris 27 iul 2021

Trotinetele electrice vor fi interzise în zonele exclusiv pietonale și de promenadă din Drobeta Turnu Severin, a anunțat primarul Marius Screciu, care aduce ca argument sesizările din partea oamenilor. Conform legislației actuale, circulația trotinetelor este interzisă pe trotuar.

Într-un mesaj intitulat "fără trotinete electrice în zonele pietonale din Severin", primarul spune că în ședința de vineri Consiliul Local va decide interzicerea circulației trotinetelor electrice în zonele exclusiv pietonale și de promenadă, scrie Hotnews.ro.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

"Au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare, conduc cu viteză și au fost dese situațiile în care au lovit trecătorii. Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranța noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu din fața tinerilor vitezomani. Este obligatoriu să reglementăm condițiile de deplasare pentru a evita accidentele. Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înțelege le vom confisca trotinetele", a anunțat primarul din Drobeta Turnu Severin.

viewscnt
Afla mai multe despre
trotinete electrice
drobeta turnu severin