Orașele cu cele mai bune servicii de transport din România

Orașele cu cele mai bune servicii de transport din România
scris 28 sep 2017

Cele mai bune servicii de transport din România se găsesc în Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, clasamentul primelor zece orașe fiind completat de Sibiu, Timișoara, Ploiești, Pitești, Constanța, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia, în timp ce la polul opus se află Alexandria, Drobeta Turnu-Severin și Călărași, acestea fiind cele mai dezavantajoase trei orașe din punct de vedere al serviciilor de transport.

La nivel de regiuni, cele mai bune servicii de transport se găsesc în Transilvania, urmată de Banat și Crișana. Regiunea București și Ilfov se află pe ultima poziție, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research. Studiul analizează percepția cetățenilor asupra serviciilor de transport din regiunile, orașele și cartierele în care aceștia locuiesc.

Porsche Panamera Sport Turismo primește o versiune hibridă, de 680 CP. Prețul pentru piața din România se apropie de 200.000 de euro CITEȘTE ȘI Porsche Panamera Sport Turismo primește o versiune hibridă, de 680 CP. Prețul pentru piața din România se apropie de 200.000 de euro

Capitala, pe locul 22 în topul orașelor cu cele mai bune servicii de transport din România

Cartierele bucureștene cu cele mai bune servicii de transport sunt Tineretului, Dristor și Grivița, urmate de Moșilor, Nicolae Grigorescu, Timpuri Noi, Vatra Luminoasă, Eroii Revoluției, Titan și Iancului.

Pe de altă parte, cele mai dezavantajoase trei cartiere bucureștene din punct de vedere al serviciilor de transport sunt 23 August, Ghencea și Antiaeriană.

La nivel național, pe primele locuri se situează Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din București, Scriitorilor din Brașov. La polul opus, cele mai dezavantajoase cartiere din țară sunt 5 Călărași din orașul Călărași, Romanești din Craiova și Ciucului din Sfântu Gheorghe.

În Brașov, cartierele cu cele mai bune servicii de transport sunt Scriitorilor, Centrul Civic, Astra, Gării și Gemenii. În Cluj-Napoca, pe primele cinci locuri se află Mănăstur, Grigorescu, Gheorgheni, Mărăști și Zorilor.

Orădenii au votat cartierele Nufărul, Rogerius, Centru Civic, Decebal și Cantemir ca fiind cele mai avantajoase din punct de vedere al serviciilor de transport. În Sibiu, același top este condus de cartierele Valea Aurie, Hipodrom 3, Vasile Aaron, Terezian și Broscarie.

Ieșenii au desemnat Dacia, Zimbru, Podu Roș, Tătărași și Copou ca fiind cartierele cu cele mai bune servici de transport, în timp ce timișorenii au votat cartierele Șagului, Steaua, Dâmbovița, Soarelui și Lipovei în același clasament.

Orașele cu cele mai bune servicii de transport din România

viewscnt
Afla mai multe despre
servicii de transport
orase
studiu