Orban a anunțat că începe licitația pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 al Autostrăzii Pitești - Sibiu

Orban a anunțat că începe licitația pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 al Autostrăzii Pitești - Sibiu
scris 16 sep 2020

Premierul Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că va începe licitația pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 al Autostrăzii Pitești - Sibiu, precizând că documentația a fost autorizată și transmisă către SEAP.

"Vă dau o veste importantă pentru județul Argeș. Ați văzut decizia Comisiei Europene care a aprobat finanțarea tronsonului de autostradă Pitești - Sibiu. Pe tronsonul trei Tigveni - Cornetu documentația a fost autorizată, a fost transmisă către SEAP. Demarează oficial licitația pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 de pe autostrada Pitești-Sibiu. În cursul săptămânii viitoare, va fi transmisă către ANAF documentația ex-ante și pentru tronsonul 2 Cornetu-Boița”, a declarat Ludovic Orban.

Posesori de modele BMW mai vechi de 5 ani primesc pachete de service cu prețuri speciale pentru reparații și mentenață CITEȘTE ȘI Posesori de modele BMW mai vechi de 5 ani primesc pachete de service cu prețuri speciale pentru reparații și mentenață

El a fost prezent miercuri, în județul Argeș, la semnarea contractului pentru tronsonul 4 al drumului expres Pitești - Craiova, scrie News.ro.

Prima etapă de construcție a autostrăzii Sibiu-Pitești va primi 875,5 milioane de euro din Fondul de Coeziune, a anunțat Comisia Europeană.

Autostrada Sibiu-Pitești va avea o lungime de circa 123 de kilometri și este împărțită în cinci loturi: Sibiu-Boița, Boița-Cornetu, Cornetu-Tigveni, Tigveni-Curtea de Argeș și Curtea de Argeș-Pitești. Proiectul este estimat la peste 2,7 miliarde de euro, fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada sibiu pitesti
ludovic orban