Parteneriat Renault - Faurecia Clarion, pentru reparații de electronice auto

Parteneriat Renault - Faurecia Clarion, pentru reparații de electronice auto
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 dec 2020

Renault a încheiat un parteneriat cu producătorul de componente Faurecia, pentru zona de electronice auto, care vizează reparațiile în toată Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Renault Group și Faurecia au anunțat un parteneriat multi-brand pentru reparații electronice automobile, în Europa, care are ca obiect sistemele de infotainment, calculatoarele centrale, panorui de bord, ecrane și unități de control.

În cadrul acestui parteneriat, Renault va oferi service-urile sale și ale partenerilor din rețelele din Europa celor de la Faurecia, în care vor putea fi reparate peste 1.000 de produse de la 23 de branduri diferite de vehicule, care sunt incluse în catalogul de reparații pentru electronice de bord al Faurecia.

Produsele încredințate de Renault celor de la Faurecia Clarion Electronics vor putea fi diagnosticate, reparate și verificate înainte de a fi returnate service-ului într-un interval de trei până la cinci zile, în medie. Renault susține că acest parteneriat este menit să susțină economia circulară, prin reducerea utilizării resurselor și energiei, prin extinderea duratei de viață a echipamentelor originale.

FOTO Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are aproape 15 kilometri și care trebuie finalizat în 2016, deschis traficului CITEȘTE ȘI FOTO Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are aproape 15 kilometri și care trebuie finalizat în 2016, deschis traficului

Renault precizează că intenționează, prin intermediul acestui parteneriat, să integreze o ofertă de reparații multi-brand de electronice în rețeaua europeană de dealeri, pentru a întâmpina nevoile clienților.

Catalogul de reparații de electronice a fost lansat în Franța și va fi extins în rețeaua din Europa a Renault în 2021. Renault Aftersales este parte a acestei abordări a companiei, de a încuraja reutilizarea componentelor și de creștere a duratei de viață a vehiculelor, potrivit comapaniei franceze.

Faurecia Clarion Electronics este unul din business-urile companiei, specializat în designul și producția de sisteme electronice auto, precum și în reparații multi-brand. Divizia a fost creată în 2019, prin achiziția de către Faurecia a companiei Clarion.

Grupul Faurecia este controlat de Familia Peugeot, prin intermediul PSA Group. După fuziunea cu Fiat Chrysler, businessul Faurecia se va desprinde de PSA.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
faurecia clarion
reparatii electronice auto