Poșta Română deschide o cursă poștală auto către Germania, o premieră în istoria companiei

Poșta Română deschide o cursă poștală auto către Germania, o premieră în istoria companiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2020

Poșta Română deschide, în premieră, o cursă poștală auto către Germania, pe ruta București - Timișoara - Frankfurt și retur, în contextul crizei provocate de pandemia SARS-CoV-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil, a anunțat, miercuri, compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta va asigura schimbul de trimiteri poștale cu origine Germania și destinație România.

Dacia, creșteri puternice pe piețele din Franța și Marea Britanie în iulie. La 7 luni, vânzările au scăzut însă substanțial CITEȘTE ȘI Dacia, creșteri puternice pe piețele din Franța și Marea Britanie în iulie. La 7 luni, vânzările au scăzut însă substanțial

"Situațiile create de închiderea aeroporturilor și apariția unor întârzieri necontrolabile în activitatea de livrare ne-au provocat să găsim soluții alternative de transport. Utilizarea căii rutiere este, poate, cea mai sigură modalitate de livrare la destinație a trimiterilor clienților Poștei Române. Întotdeauna am pus pe primul plan respectarea angajamentelor asumate. Așa am decis înființarea unei curse auto pe ruta București - Timișoara- Frankfurt și retur. Meseria de poștaș înseamnă, prin definiție, crearea de punți între oameni, ceea ce încercăm și noi să facem prin toate măsurile pe care le implementăm", a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române.

Cursa auto se efectuează cu autoturisme și șoferi ai Companiei Naționale Poșta Română și va avea, pentru început, o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri. Prima cursă a ajuns la Frankfurt miercuri, 4 august, urmând ca astăzi să se întoarcă spre București.

Poșta Română, operatorul național din domeniul serviciilor poștale cu cea mai mare acoperire, se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (93,52%) și Fondul Proprietatea (6,48%).

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română
cursa postala