Primăria Capitalei a primit o singură ofertă în cadrul licitației pentru achiziția a o sută de troleibuze

Primăria Capitalei a primit o singură ofertă în cadrul licitației pentru achiziția a o sută de troleibuze
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2022

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că doar SOLARIS BUS & COACH a depus ofertă în cadrul licitației pentru achiziția a o sută de troleibuze. Valoarea estimată a proiectului depășește 273 de milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

”A fost finalizată etapa de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție a unui număr de 100 de troleibuze, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală, astăzi fiind ultima zi pentru depunerea acestora. Un singur ofertant s-a înscris la această procedură: SOLARIS BUS & COACH sp. z. o. o”, a transmis Primarul General. 

Scor slab de consum și emisii pentru hibridul Hyundai Tucson: numai două stele la Green NCAP CITEȘTE ȘI Scor slab de consum și emisii pentru hibridul Hyundai Tucson: numai două stele la Green NCAP

Potrivit acestuia, urmează etapa de evaluare a ofertei, astfel încât să putem stabili dacă ofertantul va fi desemnat câștigător, scrie News.ro.

Valoarea totală estimată a acestui proiect este de 273.109.244 lei fără TVA. 

”Fondurile sunt asigurate prin finanțare nerambursabilă de la Fondul de Mediu, din veniturile obținute din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră. Cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 m, vor avea podeaua complet coborâtă, spațiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilități, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS, sistem de informare audio-video, aer condiționat și au o autonomie minimă de 20 de km”, a mai precizat primarul general. 

Garanția funcționării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani pentru troleibuz în ansamblu și pentru toate componentele acestuia, inclusiv întreținerea planificată, consumabilele și manopera efectuată în această perioadă.

Aceste troleibuze vor fi achiziționate suplimentar față de cele 22 de troleibuze finanțate prin PNRR. 

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria capitalei
troleibuze