Primarul Capitalei a anunțat începerea procedurii de atribuire a 1.850 de autorizații de taxi

Primarul Capitalei a anunțat începerea procedurii de atribuire a 1.850 de autorizații de taxi
scris 15 mar 2022

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat începerea procedurii de atribuire a 1.850 de autorizații de taxi, dintre ele 100 fiind rezervate autovehiculelor care pot transporta persoane cu dizabilități motorii.

„Începem atribuirea a 1.850 autorizații de taxi. Dintre acestea, 100 sunt rezervate pentru autovehicule care pot transporta persoane cu dizabilități motorii. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 17 mai 2022. Sunt peste 10 ani de când Primăria nu a mai emis autorizații taxi. Îmi doresc ca un număr cât mai mare dintre taximetriștii care practică meseria asta de ani de zile să își obțină propria autorizație taxi și să nu mai fie nevoiți să plătească, în diverse forme de colaborare”, a anunțat Nicușor Dan.
ULTIMA ORĂ Uzina Ford din Craiova, vândută către Ford Otosan Turcia, în care constructorul are doar 41% CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Uzina Ford din Craiova, vândută către Ford Otosan Turcia, în care constructorul are doar 41%

El a vorbit și despre procedura necesară în vederea obținerii autorizației.

„Imaginea alăturată cuprinde principalii pași de urmat pentru obținerea autorizației. Procedura (care vine din prevederile legale) este complexă, iar termenul este strâns. Recomand tuturor celor interesați să înceapă cât mai curând demersurile. Informații suplimentare despre actele necesare și procedura de atribuire se pot obține accesând linkul https://doc.pmb.ro/.../autori.../doc/anunt_TAXI_20220315.pdf sau sunând la 021.3055500, interior 7222. De asemenea, la registratura Primăriei Generale va fi, în fiecare zi lucrătoare, o persoană care va prelua dosarele de înscriere și va oferi informații tuturor celor interesați de noile autorizații de taxi”, a completat edilul general.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
taxi