Primul tronson de autostradă A 7 dintre Ploiești și Buzău, care va lega Moldova de București, a fost scos la licitație

Primul tronson de autostradă A 7 dintre Ploiești și Buzău, care va lega Moldova de București, a fost scos la licitație
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iun 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație primul tronson de autostradă A 7 dintre Ploiești și Buzău, care va lega Moldova de București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul are o lungime de 63 de kilometri și a fost evaluat până la 1 miliard de euro, fiind împărțit în trei loturi și având ca termen de execuție al lucrărilor 20 de luni.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Lucrările vor fi derulate după următorul plan: LOT 1 Dumbrava-Mizil km 0+000 – km 21+000 LOT 2 Mizil-Pietroasele km 21+000 – km 49+350 LOT 3 Pietroasele – Municipiul Buzau km 49+350 – km 63+250.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 9 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
moldova