Renault anunță oficial amânarea fără termen a adunării generale a acționarilor

Renault anunță oficial amânarea fără termen a adunării generale a acționarilor
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 25 mar 2020

Renault Group a anunțat că Adunarea Generală a Acționarilor care trebuia să aibă loc în aprilie va fi amânată, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit unui comunicat al Renault Group, „în contextul actual incert datorat pandemiei globale de coronavirus, Consiliul de Administrație al Renault a decis amânarea Adunării Generale a Acționarilor anuală, programată pentru 24 aprilie, 2020, pentru o dată ulterioară, în mai sau iunie”.

Compania precizează că board-ul „este determinat să încurajeze o participare semnificativă a acționarilor individuali”, astfel că este amânată și adunarea genrală a acționarilor care dețin acțiuni participative. Ambele date vor fi anunțate în cel mai scurt timp posibil.

Programul Rabla Plus demarează cu cel mai mare buget de când există programul CITEȘTE ȘI Programul Rabla Plus demarează cu cel mai mare buget de când există programul

Adunarea Generală a Acționarilor Renault SA trebuie să aprobe mai multe decizii ale board-ului companiei din ultima perioadă, între care cea mai importantă este numirea lui Luca de Meo în fruntea companiei, în poziția de CEO.

În acest moment, Renault a închis toate uzinele din Europa, din cauza epidemiei de coronavirus, și încearcă să găsească resurse pentru a trece de perioada dificilă prin care trece din punct de vedre financiar. Președintele Jean Dominique Senard nu a exclus solicitarea unui ajutor de stat, mai ales că rezultatele financiare pentru 2019 au relevat o pierdere pentru companie, prima după un deceniu.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
amanare aga renault
board renault group