Renault nu exclude posibilitatea de a închide unele uzine după pierderile din 2019

Renault nu exclude posibilitatea de a închide unele uzine după pierderile din 2019
scris 14 feb 2020

Directorul general interimar de la Renault, Clotilde Delbos, nu a exclus vineri posibilitatea ca producătorul auto francez să închidă unele uzine, după ce anul trecut a înregistrat primele pierderi din ultimii 10 ani, transmite AFP.

"Nu avem niciun tabu și nu excludem nimic", a declarat Clotilde Delbos într-o conferință de presă, întrebată fiind despre posibilitatea ca uzinele din Franța sau din întreaga lume să fie închise în cadrul unui program de economii de două miliarde de euro pe trei ani, scrie Agerpres.

Atenție - Prețul benzinei scade sub 5 lei/l în urma eliminării supraaccizei și a prăbușirii cotațiilor internaționale CITEȘTE ȘI Atenție - Prețul benzinei scade sub 5 lei/l în urma eliminării supraaccizei și a prăbușirii cotațiilor internaționale

"Vom revizui toate tipurile de costuri... Unele din aceste costuri vor implica cheltuieli de restructurare", a declarat Clotilde Delbos, reamintind că grupul este pe cale să deruleze o revizuire strategică a activităților sale.

Renault a anunțat rezultatele financiare pentru 2019, cu scăderi pe mai multe planuri, dintre care cea mai importantă este intrarea pe pierdere, prima din istoria recentă a companiei, în ultimii zece ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
clotilde delbos
renault