Restricții de circulație pe DN1, între Comarnic și Sinaia

Restricții de circulație pe DN1, între Comarnic și Sinaia
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2024

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va institui, în perioada 4 martie – 9 aprilie, restricții de circulație pe DN1, în zona localităților Comarnic – Sinaia, în vederea desfășurării lucrărilor de toaletare a arborilor periculoși din zona părții carosabile, transmite București FM preluat de Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lucrările se vor desfășura între km 111+300 și km 118+800, pe raza ocolului silvic Sinaia, iar restricțiile vor fi aplicate de luni până vineri, între orele 9:00 – 15:00, potrivit CNAIR.

ULTIMA ORĂ Dacia Spring s-a prăbușit pe cea mai mare piață a sa. Dacia, depășită de rivali CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Dacia Spring s-a prăbușit pe cea mai mare piață a sa. Dacia, depășită de rivali

Intervalul de desfășurare a lucrărilor se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice și de valorile de trafic, se menționează în comunicat.

Semnalizarea rutieră temporară a lucrărilor se va face prin indicatoare rutiere, panouri de semnalizare și balize direcționale, care delimitează lucrarea de partea carosabilă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dn1
sinaia