Restricții de trafic începând de astăzi în Capitală, pentru funeraliile Regelui Mihai I

Restricții de trafic începând de astăzi în Capitală, pentru funeraliile Regelui Mihai I
scris 15 dec 2017

Traficul rutier va fi restricționat începând de vineri după-amiază în Capitală, în zona Catedralei Patriarhale și la Gara CFR Băneasa, pentru funeraliile Regelui Mihai I.

Potrivit Brigăzii Rutiere, vineri, circulația va fi restricționată, începând cu ora 16.00, pe Aleea Colina Bucuriei și pe platoul de la baza acesteia și în zona Gării Băneasa, perimetrul delimitat de Str. Tipografilor și Gara CFR Băneasa. De asemenea, parcarea mașinilor în aceste zone va fi interzisă, scrie News.ro.

Sâmbătă, traficul rutier se va restricționa, între 00.00 și 8.00, pe Calea Victoriei între Str. C.A.Rosetti și Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem. I. Dobrescu între Bd. Nicolae Bălcescu și Calea Victoriei, precum și pe străzile care acced în acestea. Între orele 8.00 și 14.00, circulația rutieră va fi oprită pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Str. Ion Câmpineanu, precum și pe străzile care acced în acest tronson, gradual în funcție de numărul participanților.

EXCLUSIV Piața auto locală scade pentru a doua oară în acest an, influențată de Programul Rabla. Dacia Logan și Sandero, printre victimele scăderilor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Piața auto locală scade pentru a doua oară în acest an, influențată de Programul Rabla. Dacia Logan și Sandero, printre victimele scăderilor

După ora 11.00, restricțiile vor fi impuse pe traseul de deplasare a cortegiului funerar către Palatul Patriarhiei: Palatul Regal - Calea Victoriei - Spl. Independenței - Bd. Unirii - Aleea Colina Bucuriei, iar începând cu ora 14.00, pe ambele sensuri, gradual, pe traseul de deplasare a cortegiului și pe străzile care acced în acesta de la Palatul Patriarhiei către Gara Băneasa: Aleea Colina Bucuriei - Pod Șerban Vodă - Bd. I.C. Brătianu - Piața Universității - Bd. Nicolae Bălcescu - Piața Romană - Bd. Lascăr Catargiu - Piața Victoriei - Bd. Aviatorilor - Piața Charles de Gaulle - Bd. Constantin Prezan - Arcul de Triumf - Șos. Kiseleff - Piața Presei Libere - Șos. București-Ploiești - Fântâna Miorița - Gara Băneasa, precum și pe Șos. București-Ploiești, între Piața Presei Libere și Pasajul Băneasa și Str. Tipografilor, între Șos. București-Ploiești și Bd. Poligrafiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
restrictii trafic
regele mihai