Rovinieta și tariful de trecere a podului din Fetești se pot plăti din nou în mobilPay Wallet

Rovinieta și tariful de trecere a podului din Fetești se pot plăti din nou în mobilPay Wallet
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2019

După o absență de zece luni, opțiunea de plată a rovinietei și tarifului de trecere (e-tarif) a podului de la Fetești sunt din nou disponibile în aplicația mobilPay Wallet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatoriia pot selecta în aplicație serviciile Rovinieta și e-tarif pod Fetești din secțiunea Transport, introduc datele mașinii și detaliile solicitate și confirmă plată în 2 clickuri. Odată ce plata este realizată cu succes, utilizatorul va primi imediat pe e-mail confirmarea plății însoțită de seria emisă.

Directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu: Lucrările la Magistrala de metrou M5, finalizate în septembrie-octombrie CITEȘTE ȘI Directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu: Lucrările la Magistrala de metrou M5, finalizate în septembrie-octombrie

Potrivit reprezentanților companiei, aplicația mobilPay Wallet permite utilizatorilor să plătească tariful de trecere a podului Fetești indiferent dacă mașina este înmatriculată în România sau în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
rovinieta
pod fetesti
mobilpay wallet