Ryanair a deschis la Timișoara prima sa bază din România

Ryanair a deschis la Timișoara prima sa bază din România
scris 15 ian 2016

Compania aeriană Ryanair a deschis prima sa bază din România (baza cu numărul 78), pe Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia, potrivit unui comunicat al companiei.

Aceasta va fi operațională începând cu 1 noiembrie 2016, șapte noi rute fiind operate către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o noua rută către București, cu o frecvență de două zboruri pe zi.

"Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara-București, cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor șase rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575.000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului. Noua rută Timișoara-București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvența de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România", a declarat David O'Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.

IKEA recheamă bețele de tobă Lattjo și instrumentele de percuție Lattjo CITEȘTE ȘI IKEA recheamă bețele de tobă Lattjo și instrumentele de percuție Lattjo

Potrivit reprezentantului companiei, cu ocazia deschiderii bazei din Timișoara, Ryanair scoate la vânzare peste 100.000 de bilete pentru călătorii în lunile noiembrie și decembrie și care sunt rezervate pâna la miezul nopții de marți, 19 ianuarie 2016, tarifele începând de la 19,99 euro.

"Prezența unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internațional Timișoara și introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru aeroport cât și pentru cetățenii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va crește semnificativ atractivitatea economica a zonei, o creștere a numărului de pasageri și a cifrei de afaceri", a declarat Dan Iulian Idolu, directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara.

Sursa: Agerpres

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ryanair
aeroportul traian vuia