Ryanair menține purtarea măștii pe 15 dintre rutele sale europene

Ryanair menține purtarea măștii pe 15 dintre rutele sale europene
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2022

Compania aeriană Ryanair a anunțat că va renunța la obligativitatea purtării măștii pe unele dintre zborurile sale europene, dar o va menține pe 15 dintre rutele sale în țări din Uniunea Europeană (UE), între care și Spania, unde legislația impune utilizarea măștii în transportul public, relatează EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ryanair a anunțat într-un comunicat că va elimina purtarea măștilor pe unele dintre zborurile sale începând de luni, 16 mai, după ce Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației (EASA) și Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) au retras recomandarea de a purta măști sanitare în avioane și pe aeroporturi, scrie Agerpres.

EY aniversează 30 de ani în România și pune în lumină tema progresului CITEȘTE ȘI EY aniversează 30 de ani în România și pune în lumină tema progresului

"Începând cu această dată, măștile vor fi opționale pe toate zborurile companiei aeriene Ryanair, cu excepția zborurilor spre și dinspre 15 țări ale UE unde măștile rămân obligatorii" în toate mijloacele de transport public, a declarat consilierul delegat al companiei, Eddie Wilson.

Măsura se va aplica pe rute având ca destinație Franța, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Țările de Jos, Austria, Malta, Luxemburg, Lituania, Letonia, Cipru, Republica Cehă și Estonia.

Ministrul spaniol al sănătății, Carolina Darias, a exclus posibilitatea ca guvernul spaniol să elimine deocamdată utilizarea măștilor în avioane și în mijloacele de transport public

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
avioane