Șantierul Naval Orșova va construi trei nave fluviale pe care le va livra în Olanda, contract de 7,38 milioane euro

Șantierul Naval Orșova va construi trei nave fluviale pe care le va livra în Olanda, contract de 7,38 milioane euro
scris 11 dec 2019

Șantierul Naval Orșova (simbol bursier SNO) a anunțat că, în ședința din 9 decembrie, Consiliul de Administrație al societății a validat trei contracte externe pentru construcția de nave fluviale, valoarea totală a celor trei contracte fiind de 7,385 milioane euro.

Navele vor fi livrate în Olanda, scrie News.ro.

Acționar FAN Courier: Prioritatea zero a oricărui guvern trebuie să fie investițiile în infrastructură. Pierderile generate de lipsa autostrăzilor sunt acoperite de toată lumea prin prețurile mai mari plătite la toate produsele CITEȘTE ȘI Acționar FAN Courier: Prioritatea zero a oricărui guvern trebuie să fie investițiile în infrastructură. Pierderile generate de lipsa autostrăzilor sunt acoperite de toată lumea prin prețurile mai mari plătite la toate produsele

”Obiectul contractelor: 1 contract comercial pentru construcția și livrarea unei nave tanc de 110 m, 1 contract pentru construcția și livrarea a unei nave tanc de 135 m și un contract pentru construcția unei nave tip pasager de 135 m.”, a informat Șantierul Naval Orșova, într-un comunicat transmis Bursei de Valori București (BVB).

Valoarea totală a celor trei contracte este de 7.385.000 euro.

Termene și condiții de plată: avans de 10% din valoarea contractului, pe bază de scrisoare de garanție bancară de restituirea avansului, iar restul de plată pe bază de acreditiv documentar, după sosirea navei la locul de predare, pentru două contracte și respectiv pe baza de acreditiv documentar pentru valoarea totală a celui de-al treilea contract”, mai precizează compania.

Șantierul Naval Orșova are o capitalizare de 39,98 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
șantierul naval orșova
nave fluviale