Schimbări în uzina Ford din Craiova: directorul Oldham pleacă la Ford Europa, noul director este fostul șef al uzinei Bridgend, Ian Pearson

Schimbări în uzina Ford din Craiova: directorul Oldham pleacă la Ford Europa, noul director este fostul șef al uzinei Bridgend, Ian Pearson

John Oldham

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 1 mar 2018

Directorul Fabricii Ford Craiova, John Oldham, a fost promovat manager logistică și transport la nivel european. Fostul director al uzinei de motoare, Ian Pearson, pleacă de la fabrica din Bridgend și vine ca director la Craiova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ford România a anunțat că John Henry Oldham, actualul director al uzinei din Craiova și președinte al Consiliului Director Ford România, pleacă începând cu 2 aprilie în poziția de manager al activităților de transport în cadrul Ford Europa.

"Craiova a fost casa mea în ultimii 4 ani și am fost foarte norocos să lucrez aici într-o echipă atât de minunată. Sunt foarte mândru de munca pe care am depus-o împreună aici, implicit de lansarea producției noului Ford EcoSport, și sunt complet convins că fabrica noastră din România va continua să joace un rol-cheie în ansamblul producției Ford, livrând totodată produse excepționale", a declarat John Oldham.

FOTO Directorul Ford România: Duster și EcoSport nu au aceeași calitate, dar sunt competitori CITEȘTE ȘI FOTO Directorul Ford România: Duster și EcoSport nu au aceeași calitate, dar sunt competitori

John Oldham a fost director al uzinei de motoare Ford, începând din 2014, când l-a înlocuit pe Ian Pearson. Acesta a plecat din România la acel moment, însă revine, de la uzina Ford din Bridgend, pentru a prelua acum poziția de director al fabricii Ford din Craiova. Cel mai important proiect de care s-a ocupat la Craiova a fost lansarea producției motorului Ford 1.0 EcoBoost, premiat mai mulți ani cu titlul „Motorul Anului”.

"Sunt foarte fericit că mă întorc la Craiova și că-mi voi continua activitatea la una dintre cele mai avansate fabrici Ford. Este o onoare pentru mine și aștept cu nerăbdare să continuu colaborarea cu echipele care se ocupă de producția de vehicule și de motoare, oferindu-le clienților noștri din toată Europa mașini de top", a declarat Ian Pearson.

Ian Pearson, noul director al Uzinei Ford Craiova

Ian Pearson, noul director al Uzinei Ford Craiova

Compania anunță și alte schimbări: începând cu 1 martie, Jaime Ortiz-Canavate, managerul Uzinei de Motoare Ford din Craiova, se va ocupa timp de 6 luni de un proiect special care acoperă aspecte-cheie ale producției de motoare Ford din Europa. Ulterior acestui proiect, începând cu 1 septembrie 2018, Jaime Ortiz-Canavate va prelua poziția de manager producție motoare în cadrul Ford Europa.

Șef al uzinei de motoare va deveni Josephine Payne, în prezent manager de zonă al fabricii de motoare Ford Dagenham.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
uzina ford craiova
john oldham
ian pearson