Secretara lui Ghosn, nevoită să anuleze rezervarea la restaurant a șefului: „Se va răzbuna”

Secretara lui Ghosn, nevoită să anuleze rezervarea la restaurant a șefului: „Se va răzbuna”
scris 23 nov 2018

Persoana care organizează întâlnirile și evenimentele președintelui Renault și Nissan, Carlos Ghosn, a făcut o remarcă plină de înțelesuri, chiar dacă fără să știe că aceasta va deveni publică. Managerul restaurantului în care Ghosn obișnuia să mănânce în Tokyo a povestit ultima discuție cu secretara.

Jurnalistul Motoko Rich, din Tokio, scrie pentru New York Times că Ghosn își propusese să își petreacă seara de marți la restaurant, în Tokyo. A vorbit cu managerul restaurantului preferat al lui Ghosn, Jun Miyaji, care spune că secretara lui Ghosn a sunat pe 19 noiembrie și i-a spus că rezervarea, făcută anterior pentru ora 19.30, a doua zi, trebuie anulată. „Ghosn a fost săltat”, i-ar fi spus secretara lui Miyaji, la telefon. Dar a simțit nevoia să mai adauge ceva: „Se va răzbuna. Și se va întoarce la restaurant”.

Răzbunarea samurailor de la Nissan CITEȘTE ȘI Răzbunarea samurailor de la Nissan

Pe marginea întregii povești privind arestarea și acuzațiile aduse lui Carlos Ghosn se fac acum o mulțime de speculații, toate fiind legate de faptul că președintele celor două companii auto, Renault și Nissan, punea presiune pe acționarii acestora pentru a realiza o fuziune, o structură ireversibilă a Alianței. Opoziția acționarilor japonezi ai Nissan a condus, în cele din urmă, la un conflict care ar putea sta la baza actualei investigații a procurorilor din Tokyo.

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
renault
carlos ghons
arestare ghosn