Secretara lui Ghosn, nevoită să anuleze rezervarea la restaurant a șefului: „Se va răzbuna”

Secretara lui Ghosn, nevoită să anuleze rezervarea la restaurant a șefului: „Se va răzbuna”
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 nov 2018

Persoana care organizează întâlnirile și evenimentele președintelui Renault și Nissan, Carlos Ghosn, a făcut o remarcă plină de înțelesuri, chiar dacă fără să știe că aceasta va deveni publică. Managerul restaurantului în care Ghosn obișnuia să mănânce în Tokyo a povestit ultima discuție cu secretara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Jurnalistul Motoko Rich, din Tokio, scrie pentru New York Times că Ghosn își propusese să își petreacă seara de marți la restaurant, în Tokyo. A vorbit cu managerul restaurantului preferat al lui Ghosn, Jun Miyaji, care spune că secretara lui Ghosn a sunat pe 19 noiembrie și i-a spus că rezervarea, făcută anterior pentru ora 19.30, a doua zi, trebuie anulată. „Ghosn a fost săltat”, i-ar fi spus secretara lui Miyaji, la telefon. Dar a simțit nevoia să mai adauge ceva: „Se va răzbuna. Și se va întoarce la restaurant”.

Răzbunarea samurailor de la Nissan CITEȘTE ȘI Răzbunarea samurailor de la Nissan

Pe marginea întregii povești privind arestarea și acuzațiile aduse lui Carlos Ghosn se fac acum o mulțime de speculații, toate fiind legate de faptul că președintele celor două companii auto, Renault și Nissan, punea presiune pe acționarii acestora pentru a realiza o fuziune, o structură ireversibilă a Alianței. Opoziția acționarilor japonezi ai Nissan a condus, în cele din urmă, la un conflict care ar putea sta la baza actualei investigații a procurorilor din Tokyo.

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
renault
carlos ghons
arestare ghosn