Șeful Airbus avertizează că ar putea fi nevoie de concedieri forțate

Șeful Airbus avertizează că ar putea fi nevoie de concedieri forțate
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2020

Adaptarea personalului Airbus la criza din sectorul transportului aerian ar putea implica și alte măsuri decât plecările voluntare prevăzute anterior, a scris directorul general de la Airbus, Guillaume Faury, într-un mesaj trimis salariaților constructorului european de avioane, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Din păcate, relansarea traficului aerian în timpul verii nu a fost la înălțimea așteptărilor sectorul aeronautic. În consecință, trebuie să ne pregătim pentru o criză care, probabil, va fi mai profundă și mai îndelungată decât precedentele scenarii. Trebuie să fiu transparent: este puțin probabil ca plecările voluntare să fie suficiente", explică Guillaume Faury într-o scrisoare consultată de Reuters, potrivit Agerpres.

ULTIMA ORĂ Metroul din Drumul Taberei va fi dat în folosință cu călători marți, 15 septembrie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Metroul din Drumul Taberei va fi dat în folosință cu călători marți, 15 septembrie

Airbus, companie care are aproximativ 135.000 de angajați la nivel global, a anunțat la finele lunii iunie că intenționează să elimine 15.000 de locuri de muncă până la finele verii 2021, dintre care o treime în Franța, pentru a face față reducerii călătoriilor cu avionul.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus
concedieri