Șeful Uber anticipează că în Statele Unite vor apărea mașini zburătoare, în următorii 10 ani

Șeful Uber anticipează că în Statele Unite vor apărea mașini zburătoare, în următorii 10 ani
scris 23 ian 2018

Directorul general al Uber Technologies, Dara Khosrowshahi, anticipează că în Statele Unite vor apărea mașini zburătoare, în următorii 10 ani, relatează Bloomberg.

”Vor fi oameni care vor zbura în jurul Dallasului, Texas. Cred că se va întâmpla în următorii 10 ani”, a afirmat Khosrowshahi la conferința de tehnologie DLD din Munchen. Aceasta a fost prima apariție publică în Europa a lui Khosrowshahi, de când a devenit CEO al Uber, anul trecut, scrie News.ro.

Revenind pe pământ, șeful Uber a spus că aglomerația din trafic este una dintre problemele la a căror rezolvare poate contribui Uber, de exemplu prin creșterea numărului de vehicule electrice. Taxiurile autonome în totalitate se află totuși la o distanță de 10-15 ani,din cauza eforturilor necesare pentru crearea de hărți 3D și a costurilor ridicate ale senzorilor, a explicat acesta.

La vară nu scăpăm de căldura din tramvaie. RATB a anulat licitația pentru sistemele de climatizare CITEȘTE ȘI La vară nu scăpăm de căldura din tramvaie. RATB a anulat licitația pentru sistemele de climatizare

Uber intenționează să se extindă în acest an în mai multe orașe din Germania, dar o va face cu mai multă precauție și în dialog cu autoritățile, companiile și industria locală de taximetrie, după ce a intrat pe piață prea agresiv, a spus  Khosrowshahi.

”Vom trece de la dezvoltarea cu orice preț la dezvoltarea responsabilă”, a spus Khosrowshahi, în timp ce taximetriști locali protestau în fața clădirii, fluierând în semn de protest față de concurența companiei americane.

Criza de cultură corporativă din interiorul Uber era atât de gravă anul trecut, încât Khosrowshahi nu a avut nevoie să convingă pe cineva că este necesară o schimbare. În prezent, Uber este hotărâtă să facă ceea ce trebuie, a spus șeful companiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
uber
masini zburatoare