Sindicat: Renault vrea să-și reducă costurile cu două miliarde de euro

Sindicat: Renault vrea să-și reducă costurile cu două miliarde de euro
scris 26 mai 2020

Renault ar putea anunța joi reduceri de personal și închideri ale fabricilor, deoarece producătorul auto francez vrea să-și reducă costurile cu două miliarde de euro (2,2 miliarde de dolari), a anunțat luni un reprezentant al sindicatului CGT, transmite Reuters.

"Asta se va întâmpla când conducerea va anunța oficial planul de reducere a costurilor cu două miliarde de euro, în care ne așteptăm să fie incluse noi reduceri de personal și chiar închideri ale fabricilor", a declarat Fabien Gache, reprezentant al sindicatului CGT, într-o postare video online.

CONFIRMARE Dacia va avea al doilea SUV în gamă, mai mare decât Duster CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Dacia va avea al doilea SUV în gamă, mai mare decât Duster

O altă sursă din sindicat a confirmat că joi este programată o întâlnire a reprezentanților Renault cu sindicatele, scrie Agerpres.

Un purtător de cuvânt al Renault a precizat că legislația franceză cere o notificare prealabilă către reprezentanții angajaților, adăugând că nu are amănunte privind data întâlnirii.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
reduceri de personal