Sorin Grindeanu, despre modernizarea magistralei Brașov -Sighișoara: Este al doilea certificat negativ pe care îl primesc cei de pe acele tronsoane, urmează rezilierea!

Sorin Grindeanu, despre modernizarea magistralei Brașov -Sighișoara: Este al doilea certificat negativ pe care îl primesc cei de pe acele tronsoane, urmează rezilierea!
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, despre modernizarea magistralei Brașov -Sighișoara, că este al doilea certificat negativ pe care îl primesc cei de pe acele tronsoane și că urmează rezilierea. El a mai spus că pe zona rutieră, lucrurile au început să meargă și s-a dublat bugetul față de 2021, și același lucru îl așteaptă și pe zona feroviară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Am emis certificate negative vis-a-vis de acele companii. Este al doilea certificat negativ pe care îl primesc cei de pe acele tronsoane. Urmează rezilierea, pentru că nu mai pot să accept modul acesta în care s-au învățat anumite companii, tot mai puține, trebuie să remarc acest lucru, dar cum erau învățați (..) veneau niște companii din afara României, își deschideau un birou în România, subcontractau tot și munca o făceau în general tot companiile românești. Dar acele companii, în general, au cam plecat, mai sunt câteva, dacă nu își îndreaptă comportamentul, nu am niciun fel de problemă, cu toate riscurile, vom rezilia acele contracte, indiferent că vorbim de feroviar sau rutier”, a spus ministrul.

Control ANPC la 305 de magazine Mega Image. 32 dintre ele ar putea fi închise temporar. Amenzi de 5,5 milioane de lei CITEȘTE ȘI Control ANPC la 305 de magazine Mega Image. 32 dintre ele ar putea fi închise temporar. Amenzi de 5,5 milioane de lei

Ministrul a precizat că aceste companii ”nu au realizat că noi suntem într-o cursă contra cronometru în a accesa cât mai mulți bani europeni”, fiind la intersecția a trei mari surse de finanțare: se termină exercițiul bugetar 2014-2020,  avem PNRR și vine programul operațional Transporturi, pe următorul exercițiu bugetar, scrie News.ro.

”Anul viitor este o intersecție de aceste trei mari surse de finanțare, eu nu pot decât să îi premiez pe cei care știu să acceseze cât mai mulți bani”, a mai afimat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a mai spus că pe zona rutieră, lucrurile au început să meargă și s-a dublat bugetul față de 2021, și același lucru îl așteaptă și pe zona feroviară.

”Cine nu înțelege, îmi pare rău, dar vom ajunge la ce spuneam mai devreme. (..) Nu e ceea ce vrem și nu îmi doresc să reziliez, pentru că orice reziliere intră într-o perioadă în care nu se face nimic”, a spus el, arătând că se pierd câteva luni bune.

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
brașov -sighișoara