STB va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, pentru a evita aglomerația, după confirmarea a două cazuri de COVID-19 în București

STB va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, pentru a evita aglomerația, după confirmarea a două cazuri de COVID-19 în București
scris 8 mar 2020

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, duminică după-amiază, la finalul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență, că Societatea de Transport București va suplimenta numărul mijloacelor de transport pentru a evita aglomerația din autobuze și tramvaie, transmite News.ro.

”Primarul general a dispus suplimentarea numărului de autobuze, astfel încât aglomerațiile înăuntrul mijlocului de transport să fie evitate”, a afirmat Bădulescu, duminică, la finalul ședinței în care s-au discutat măsurile luate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Viceprimarul Capitalei a precizat că Poliția Locală va face controale la agenții economici care își desfășară activitatea cu publicul pentru a se asigura că aceștia nu organizează adunări de peste o mie de persoane, dar și pentru a fi siguri adunările cu mai puțin de o mie de oameni respectă deciziile privind prevenirea răspândirii COVID-19.

ULTIMA ORĂ Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat în România la o femeie din București. UPDATE S-a ajuns la 15 cazuri. Bilanțul în acest moment CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat în România la o femeie din București. UPDATE S-a ajuns la 15 cazuri. Bilanțul în acest moment

”Ne bucurăm că majoritatea agenților economici care au acest tip de activități în derulare au început să sune, se informează și se conformează în raport de măsurile impuse”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

El a spus că sancțiunile față de cei care nu respectă vor consta în închiderea localului și încetarea acțiunii în desfășurare.

14 cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România, două fiind în București. 

viewscnt
Afla mai multe despre
suplimentare mijloace transport in comun
stb coronavirus
aglomeratie statii coronavirus
masuri prevenire coronavirus