Coronavirus: Wizz Air își suspendă zborurile spre nordul Italiei

Coronavirus: Wizz Air își suspendă zborurile spre nordul Italiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2020

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

"Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală", se arată într-un comunicat al Wizz Air.

Wizz Air precizează că poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Rute afectate:

București – Bergamo
București – Treviso
Cluj – Bergamo
Cluj – Treviso
Timișoara – Bergamo
Timișoara – Treviso
Suceava – Bergamo
Iași – Treviso
Iași – Bergamo
Craiova – Bergamo

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air suspendare zboruri italia
wizz air coronavirus
epidemie coronavirus
coronavirus italia
romani italia coronavirus