El Al, cea mai mare companie aeriană din Israel, a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda și Italia

El Al, cea mai mare companie aeriană din Israel, a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda și Italia
scris 7 mar 2020

El Al, cea mai mare companie aeriană din Israel, a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda și Italia și a amânat lansarea mult-așteptatului zbor direct către Tokyo. În plus, compania va concedia 1.000 de angajați din cauza îngrijorărilor legate de focarul de coronavirus și de o scădere a cererii, scrie The Jerusalem Post, preluat de News.ro.

Astfel, compania aeriană națională a Israelului își reduce numărul de zboruri efectuate către o serie de țări, dar își consolidează zborurile spre Larnaca (Cipru), Barcelona, ​​Zurich și Berlin.

"Facem ajustări la programul de zbor", a anunțat compania El Al.

ULTIMA ORĂ Statul român a câștigat al doilea arbitraj cu frații Micula, după ce le-a plătit peste 900 milioane lei în urma pierderii primului CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Statul român a câștigat al doilea arbitraj cu frații Micula, după ce le-a plătit peste 900 milioane lei în urma pierderii primului

Lansarea mult așteptată a unei rute non-stop către Tokyo era programată pentru 11 martie.

Numeroase zboruri către destinații europene au fost anulate săptămâna aceasta, întrucât compania face "ajustări comerciale” în urma scăderii cererii.

De asemenea, compania El Al intenționează să concedieze 1.000 de angajați permanenți și temporari în zilele următoare, întrucât a elaborat o serie de măsuri de reducere a costurilor, implementate pentru ”a asigura viitorul” companiei.

România va trimite în Grecia mai mulți polițiști de frontieră și o navă de patrulare de coastă, pe fondul crizei refugiaților CITEȘTE ȘI România va trimite în Grecia mai mulți polițiști de frontieră și o navă de patrulare de coastă, pe fondul crizei refugiaților

Cifra reprezintă aproape o șesime din întreaga forță de muncă a companiei aeriene și vine pe fondul unei scăderi severe a veniturilor ca urmare a epidemiei. În plus, directorii companiei vor suferi o reducere cu 20% a salariilor, având efect retroactiv, începând cu 1 martie.

El Al se așteaptă ca veniturile să scadă cu 50 de milioane de dolari până la 70 de milioane de dolari, între ianuarie și aprilie, din cauza "scăderii semnificative” a cererii și ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de Ministerul Sănătății.

viewscnt
Afla mai multe despre
anulare zboruri coronavirus
anulare calatorii china coronavirus
el al israel