Suzuki Vitara S este disponibil, din această lună, pe piața românească

Suzuki Vitara S este disponibil, din această lună, pe piața românească
scris 25 sep 2015

Automobilul Suzuki Vitara cu nivelul de echipare 'S', prezentat la cea de-a 66-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Frankfurt, este disponibil, de la sfârșitul acestei luni, la dealerii Suzuki din România, a anunțat vineri importatorul local. În plus, tot din această lună, modelul Vitara este disponibil și cu transmisie automată.

În afara premierei mondiale a noului Baleno, Suzuki a prezentat la Frakfurt și un nou nivel de echipare pentru Vitara. Cu un motor Boosterjet de 1,4 litri, o grilă față inspirată de cea a conceptului iV-4 SUV, precum și numeroase elemente noi la interior, nivelul de echipare 'S' aduce un plus de sportivitate modelului Vitara.

'S' va fi echiparea de top pentru Vitara și include, printre altele, cutie manuală cu șase trepte, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de frânare de urgență în standard. Nivelul de echipare 'S' va fi disponibil în șapte culori de caroserie, inclusiv două combinații 'two-tone'. În România, prețurile pentru Vitara 'S' pornesc de la 19.000 euro (cu TVA inclus).

Tot din această lună, Suzuki România introduce în oferta comercială și varianta Suzuki Vitara DDIS 6TCSS. Prețurile pentru versiunea cu cutie automată pornesc de la 22.000 euro.

Versiunile cu cutie automată dispun de sistemul cu dublu ambreiaj TCSS (Twin Clutch System by Suzuki), care transmite puterea de la motor într-un mod la fel de eficient ca o transmisie manuală, ceea ce contribuie la scăderea consumului de combustibil. Sistemul permite schimbarea treptelor și în mod manual, în funcție de stilul de condus al fiecăruia.

"Planurile Suzuki la nivel mondial pentru următorii ani sunt extrem de ambițioase. Avem deja disponibile în România noua versiune 'S' a modelului Vitara și am inclus în oferta comercială și varianta cu cutie automată atât pentru motorizările pe benzină, cât și diesel. Vitara s-a bucurat de succes încă de la lansare și sunt sigur că noile versiuni vor consolida vânzările acestui model în România", a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
suzuki vitara s
baleno