Tarom lansează o nouă ofertă de bilete ieftine

Tarom lansează o nouă ofertă de bilete ieftine
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2019

Compania Tarom lansează o ofertă, în perioada 29 octombrie - 3 noiembrie, în cadrul căreia pune în vânzare bilete începând de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pe mai multe rute externe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Pentru destinații între București și Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chișinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino și Lyon, compania scoate la vânzare bilete de la 119 euro.

Noul CEO al Blue Air va aplica mai serios principiile low-cost: Vindeam bilete ieftine, dar cu masă gratuit. Pasagerii veneau cu oricâte bagaje că nu îi întreba nimeni. Nu eram consecvenți în ofertă CITEȘTE ȘI Noul CEO al Blue Air va aplica mai serios principiile low-cost: Vindeam bilete ieftine, dar cu masă gratuit. Pasagerii veneau cu oricâte bagaje că nu îi întreba nimeni. Nu eram consecvenți în ofertă

Tarife începând cu 139 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, vor fi valabile pentru rutele București - Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona și Erevan.

Bilete de la 159 de euro dus-întors, cu toate taxele, vor fi valabile pentru traseele București - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid și Londra.

Oferta este valabilă în perioada 18 noiembrie - 14 decembrie 2019 și 11 ianuarie - 31 martie 2020, data ultimului retur.

Biletele pot fi achiziționate în perioada 29 octombrie - 3 noiembrie 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete avion ieftine