Ford anunță noi concedieri în Canada, din cauza încetinirii vânzărilor

Ford anunță noi concedieri în Canada, din cauza încetinirii vânzărilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2019

Ford Motor va concedia anul viitor aproximativ 450 de angajați de la fabrica sa din Oakville (Ontario, Canada), după ce compania auto va opri producția modelelor Ford Flex și Lincoln MKT, a anunțat luni cel mai mare sindicat din sectorul privat canadian, Unifor, transmit Bloomberg și Reuters.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Decizia Ford vine în urma extinderii producției de camioane și utilitare și a renunțării la producția automobilelor de pasageri, cu excepția modelului sport Mustang, scrie Agerpres.

VIDEO&FOTO Apple lansează AirPods Pro CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Apple lansează AirPods Pro

Un purtător de cuvânt al producătorului auto american a confirmat încheierea producției modelelor Ford Flex și Lincoln MKT deoarece Ford "se concentrează pe produsele din segmentul cu cel mai rapid ritm de creștere, pentru a face față schimbării preferințelor consumatorilor".

Ca rezultat, Ford va ajusta nivelul producției la fabrica sa din Oakville, unde are aproximativ 4.600 de angajați.

Aceasta este a doua rundă de concedieri anunțată anul acesta de Ford pentru unitatea sa din regiunea Ontario, inaugurată în 1953. În iulie, producătorul auto anunțase că va renunța la aproape 200 de angajați de la Oakville începând din septembrie, din cauza încetinirii vânzărilor la unele modele.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
concedieri
canada