Tarom lansează o ofertă specială de 1 Decembrie, cu prețuri la bilete ce încep de la 39 euro dus-întors cu toate taxele incluse

Tarom lansează o ofertă specială de 1 Decembrie, cu prețuri la bilete ce încep de la 39 euro dus-întors cu toate taxele incluse
scris 8 nov 2017

Tarom pune în vânzare bilete de avion, începând de la 39 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, cu ocazia lansării ofertei de 1 Decembrie - "Ziua Națională ne regăsește împreună".

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 8-15 noiembrie 2017. Pentru biletele achiziționate în acest interval poate fi ales însă doar între două perioade de călătorie: 1-15 decembrie 2017, respectiv 15 ianuarie — 24 martie 2018 (data ultimului retur).

Pe destinațiile interne, oferta de 39 euro este valabilă pentru rutele între București și Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

ANALIZĂ Dacia Duster Pick-up revine în actualitate, cu șanse de a fi adus în Europa CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Dacia Duster Pick-up revine în actualitate, cu șanse de a fi adus în Europa

Oferta Tarom de 99 euro pentru destinațiile externe este valabilă pentru rute între București și Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Chișinău, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena, Valencia.

De asemenea, oferta este valabilă și pe rutele Sibiu și Munchen; Suceava și Torino; Iași și Luton, Iași și Madrid, Iași și Munchen, Iași și Tel Aviv, Iași și Torino.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenței până la tariful disponibil și aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 25 euro/tranzacție pe rute interne și 75 euro/tranzacție pe rute externe.

Compania națională de transport aerian Tarom estimează că anul acesta va fi unul catastrofal, cu pierderi de 5 ori mai mari decât ținta inițială, pe fondul unei nerealizări de venituri. Compania se pregătește să își rectifice bugetul pe finalul acestui an și să își asume venituri totale de 1,14 miliarde lei (de la un estimat de 1,32 miliarde lei) și cheltuieli de 1,35 miliarde lei (față de 1,36 miliarde lei), pierderea rezultată fiind calculată la 206,7 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete