Tarom reintroduce de duminică o cursă pe ruta București – Timișoara ce fusese sistată în martie

Tarom reintroduce de duminică o cursă pe ruta București – Timișoara ce fusese sistată în martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2017

O cursă Tarom pe ruta București - Timișoara, care a fost sistată în martie în urma unei decizii a companiei, va fi reintrodusă de duminică. Zborul va decola din Otopeni la ora 21:25 și va avea sosirea la Timișoara la ora 22:40, iar cursa retur va avea loc, a doua zi dimineață, cu plecare la ora 6.00, din Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Potrivit unui comunicat de presă, de marți, al Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, după o serie de negocieri între conducerea aeroportului și reprezentanții companiei Tarom, cursa zilnica 609/610 Otopeni- Timișoara si retur va funcționa începând cu sezonul de iarnă, scrie News.ro.

„A fost o mare pierdere pentru pasageri faptul că în sezonul precedent, compania a decis retragerea acestor zboruri, datorită unor condiții obiective. Ne bucurăm că reprezentanții companiei au fost deschiși la negocierile cu administrația aeroportului și au înțeles importanța acestei curse pentru cetățenii din vestul țării și, astfel, acest zbor va fi reintrodus începând chiar de duminică. Este o cursă cu un orar foarte util pentru cei care au zboruri de conexiune spre alte destinații din lume în cadrul alianței Sky Team, dar și pentru oamenii de afaceri cu un program foarte încărcat”, a declarat directorul aeroportului din Timișoara, Daniel Idolu.

Oficial Alstom: Mai multe primării din România vor să achiziționeze autobuze electrice cu fonduri europene. Multe capitale europene vor interzice vehiculele pe carburanți CITEȘTE ȘI Oficial Alstom: Mai multe primării din România vor să achiziționeze autobuze electrice cu fonduri europene. Multe capitale europene vor interzice vehiculele pe carburanți

Astfel, zborul va decola din Otopeni la ora 21:25 și va avea sosirea la Timișoara la ora 22:40, unde va staționa peste noapte. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineața, cu plecare din Timișoara la ora 6:00 și sosire în București la 7:10.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bucuresti
timisoara