Tarom se "împrumută" de la Blue Air

Tarom se "împrumută" de la Blue Air
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2022

Mai mulți însoțitori de bord de la Blue Air sunt detașați la TAROM pentru a opera zboruri cu Boeingurile 737 din flota companiei naționale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un număr de șase însoțitori de bord angajați ai Blue Air zboară de câteva zile pentru compania TAROM la bordul unor avioane Boeing 737 aparținând companiei naționale.

VIDEO&FOTO Metrorex a lansat în sfârșit, timid, instalarea de panouri de protecție ,,anti-suicid”. Cu o singură poartă, așteptând reacții. Anterior, Avocatul Poporului s-a autosesizat CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Metrorex a lansat în sfârșit, timid, instalarea de panouri de protecție ,,anti-suicid”. Cu o singură poartă, așteptând reacții. Anterior, Avocatul Poporului s-a autosesizat

Contractul dintre cele două companii aeriene românești a început la finele lunii iunie, iar astfel TAROM a evitat anularea a cel puțin 15 zboruri, după cum a confirmat pentru Boardingpass.ro purtătorul de cuvânt al TAROM.

„Până la noi evoluții ale programului de zbor TAROM, pentru luna actuală (iulie) au fost detașați 6 însoțitori de bord de la Blue Air. Detașarea acestor colegi a avut ca efect „salvarea” mai multor zboruri TAROM”, a transmis acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom blue air