TAROM taie din salariile angajaților

TAROM taie din salariile angajaților
scris 30 iun 2021

Compania națională aeriană TAROM va reduce salariile angajaților cu 20%, această măsură afectând 1.250 de salariați.

 Decizia a fost luată de managementul societății TAROM și va fi aplicată până la finalul anului, arată Antena 3..

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Datele arată că TAROM are 1.400 de angajați în total, 150 sunt în șomaj, iar 1.250 de oameni vor lucra patru zile din cinci.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Guvernul pregătește acordarea unui nou ajutor de stat Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A.,pentru acoperirea pierderilor generate de pandemie până la sfârșitul anului 2020.

TAROM estimează pierderi de 230,13 milioane lei în acest an, la jumătate față de cele raportate în anul 2020, de 431,3 milioane lei. Veniturile totale preconizate pentru acest an sunt de 1,19 miliarde lei, aproape duble față de 2020. De asemenea, potrivit scenariului standard, considerat cel mai realist, anul 2024 ar fi anul în care rutele ajung profitabile, iar anul 2023 ar fi anul în care fluxurile de numerar devin pozitive.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
salarii