HBO Max se extinde

HBO Max se extinde
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 iun 2021

Așa cum era anunțat încă din urmă cu mai multe luni, HBO Max operează prima extindere în afara Statelor Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De miercuri, serviciul de streaming HBO Max este disponibil în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe, la prețuri care variază de la țară la țară, în funcție de puterea locală de cumpărare.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Noul abonament cu preț mai mic și reclame nu a ajuns în noile regiuni. În schimb, acesta a fost înlocuit cu un abonament pentru telefoanele mobile, în care producțiile sunt disponibile la calitate SD și se pot descărca, pentru vizualizare offline, până la 5 titluri.

Abonamentul principal suportă calități HD și 4K, putând fi descărcate până la 30 de titluri. În cadrul acestuia, pot fi create 5 profiluri de utilizator, cu vizionarea simultană limitată la doar 3 profiluri - doar 3 utilizatori din cei (maxim) 5 se pot uita în același timp.

Cu această ocazie, compania americană promite că va crea 100 de titluri produse în America Latină (nu și Caraibe) în următorii doi ani.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

În unele țări, precum Brazilia și Mexic, din a doua parte a acestui an vor fi disponibile și meciuri din UEFA Champions League.

Cu ocazia lansării, HBO Max derulează și o promoție în America Latină și Caraibe. Cei care se vor abona până la 31 iulie, vor plăti doar 50% din prețul abonamentului oricâtă vreme rămân abonați fără întrerupere.

Lansarea în Europa, cel puțin în unele țări, este, în continuare, programată pentru ultima parte a acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo max
video
streaming