Instagram va permite postarea de pe computer

Instagram va permite postarea de pe computer
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 iun 2021

Platforma socială responsabilă de o mare parte din veniturile Facebook va avea, în viitorul apropiat, o funcție de postare și pe calculatoare, similară cu cea de pe telefoane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instagram a început să testeze o funcție de postare de pe desktop, care le va permite celor care accesează platforma socială de pe PC-uri, să posteze imagini și filmări prin intermediul browser-elor web.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Disponibilă deocamdată unui număr mic de utilizatori și scoasă evidență de mai mulți experți în social media, viitoarea opțiune a fost confirmată de Facebook, care spune că vrea să le ofere propriilor utilizatori abilitatea de a posta pe Instagram de pe desktop.

Pe desktop, funcția de postare va fi însoțită cel puțin de o parte din opțiunile disponibile și pe telefoane, precum cele de editare foto, stabilire a raportului imaginii sau aplicarea filtrelor.

Deși este una din funcțiile de bază ale oricărei rețele sociale, funcția de postare pentru PC-uri a fost, până acum, complet ignorată de Facebook, care s-a concentrat aproape exclusiv pe versiunea mobilă a platformei.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Postarea de pe desktop face parte din strategia Facebook de a extinde disponibilitatea Instagram. Recent, compania americană a anunțat că Instagram va avea și o aplicație de iPad.

Nu se știe, deocamdată, când va fi lansată funcția de postare pe Instagram de pe desktop.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
desktop