Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești - Cernavodă redevine obligatorie din această noapte

Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești - Cernavodă redevine obligatorie din această noapte
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2023

Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești - Cernavodă redevine obligatorie din această noapte, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Începând de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești - Cernavodă redevine obligatorie pentru participanții la trafic”, precizează compania.

Guvernul nu a stabilit încă măsurile fiscale - discută cu CE pentru a nu pierde fonduri UE, pe masă fiind o serie foarte largă de propuneri din raportul Băncii Mondiale. Ulterior, ce măsuri vor fi adoptate depinde de negocierea politică dintre PSD și PNL CITEȘTE ȘI Guvernul nu a stabilit încă măsurile fiscale - discută cu CE pentru a nu pierde fonduri UE, pe masă fiind o serie foarte largă de propuneri din raportul Băncii Mondiale. Ulterior, ce măsuri vor fi adoptate depinde de negocierea politică dintre PSD și PNL

CNAIR reamintește conducătorilor auto că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă poate fi achitat astfel: prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile); la distribuitorii autorizați să încaseze taxa, iar lista completă poate fi conultată aici; prin SMS, la numărul 7577, scrie News.ro.

Dacă taxa a fost deja achitată trecerea prin stația de taxare se va realiza pe benzile special marcate.

În cazul în care nu a fost făcută plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile pentru cei care deja au achitat taxa de pod, aceasta poate fi achitată ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziție, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

CNAIR recomandă șoferilor să evite plata taxei în stația de taxare, pentru a evita statul la cozi.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxa
fetesti
pod